Serge

Witgoed Herstellingen

Reparatie inplannen

Witgoed Herstellingen
Zegelpraalstraat 18
2140 Antwerpen

Over de technieker

Serge van Witgoed Herstellingen is een ervaren monteur die gespecialiseerd is in het herstellen van witgoed apparaten. Met zijn 17 jaar ervaring en gecertificeerde vaardigheden, is Serge goed uitgerust om een breed scala aan problemen op te lossen die u tegen kunt komen bij het gebruik van jouw huishoudelijke apparaten.

Of u nu problemen heef met uw wasmachine, droger, vaatwasser of kookplaat, Serge staat voor u klaar om u te helpen. Hij begrijpt hoe belangrijk het is om deze apparaten goed te laten functioneren, omdat ze essentieel zijn voor het soepel verlopen van uw dagelijkse huishoudelijke werkzaamheden. Daarom zorgt hij ervoor dat hij snel kan reageren op uw oproepen en zo snel mogelijk bij u thuis kan zijn om het probleem aan te pakken.

Herstellen ook kookplaten en ovens

Naast het herstellen van witgoed apparaten, is Serge ook gespecialiseerd in het herstellen van ovens en kookplaten. Hij begrijpt hoe belangrijk deze apparaten zijn in de keuken en weet dat wanneer ze niet werken, u niet in staat bent om uw favoriete maaltijden te bereiden. Daarom is hij er om ervoor te zorgen dat jouw oven of kookplaat zo snel mogelijk wordt hersteld, zodat u weer kunt koken als een pro.

Neem gerust contact met ons op

Als u contact opneemt met Serge, zal hij snel en efficiënt te werk gaan om het probleem op te lossen. Hij geeft u een nauwkeurige en eerlijke beoordeling van het probleem en bespreekt de verschillende oplossingen die beschikbaar zijn. Vervolgens zal hij ervoor zorgen dat het probleem wordt opgelost en dat uw apparaat weer zo goed als nieuw is.

Transparantie en klantvriendelijkheid staan voorop

Een ander groot voordeel van het werken met Serge is dat hij transparant is in zijn dienstverlening en tarieven. Hij zorgt ervoor dat u volledig op de hoogte bent van de kosten voordat hij begint met de herstelling, en hij zal je nooit in rekening brengen voor werkzaamheden die niet nodig zijn.

In het kort, als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren monteur om de witgoed apparaten te herstellen, dan is Serge van Witgoed Herstellingen de juiste persoon voor de klus. Neem vandaag nog contact met hem op en ontdek waarom hij een reputatie heeft opgebouwd als een van de beste witgoed monteurs in de omgeving.

Herstelling inplannen bij Serge
Vul het onderstaande formulier in en Serge komt zo snel mogelijk uw witgoed herstellen!  Stuur foto of video mee

  Stel een vraag aan Serge
  Vul het onderstaande formulier in en Serge komt zo snel mogelijk uw witgoed herstellen!

  R

  Snelle witgoed hersteldienst

  In de meeste gevallen kunnen we binnen 24 uur uw witgoed apparaat herstellen.

  R

  All-in start tarief € 79,- (incl. BTW)

  Wij werken met een all-in start tarief van € 79,- . Bij ons heeft u geen verassingen achteraf.

  R

  6 dagen op 7 bereikbaar

  Wij zijn 6 dagen op 7 bereikbaar. In de meeste gevallen heeft u een afspraak binnen één werkdag.
  R

  Alleen ervaren techniekers

  Wij werken enkel met ervaren techniekers.
  R

  Wij werken over gans België

  Actief in Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

  Onze garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed uitgevoerde reparatie. Dus het verhelpen van de gemelde storing. Als hier geen sprake van is, dan heb je het recht op een gratis herstelreparatie of teruggave van het betaalde reparatiebedrag.

  Plan uw reparatie in één minuut

  Kies zelf de dag van de reparatie   Stuur foto of video mee

   Dit is wat wij garanderen!

   8.500 duizend hersteldienst
   8.500 duizend hersteldienst
   Uitgevoerde reparaties
   79 all-in
   79 all-in
   All in tarief
   Snelle-afspraak-24-uur
   Snelle-afspraak-24-uur

   Binnen 24 uur uw storing hersteld

   Ervaren-Monteurs7
   Ervaren-Monteurs7
   Ervaren techniekers
   Heel-Vlaanderen
   Heel-Vlaanderen
   Door heel Vlaanderen