Issam

TECT Europe Witgoed Herstellingen

Reparatie inplannen

TECT Europe Witgoed Herstellingen
Breendonkstraat 269
2830 Willebroek

Over de technieker

Als uw witgoed apparaten kapot zijn, dan kan dat voor veel overlast zorgen. Het kan de dagelijkse routine verstoren en het kan u veel geld kosten als u het apparaat moet vervangen. Gelukkig kunt u voor al uw witgoed herstellingen terecht bij TECT Europe Witgoed Herstelling. Issam, de gecertificeerde monteur, is gespecialiseerd in het herstellen van alle soorten witgoed apparaten, van wasmachines tot koelkasten.

Issam heeft jarenlange ervaring in de witgoed herstelbranche en hij heeft een passie voor het herstellen van apparaten. Hij begrijpt dat het lastig kan zijn om zonder de apparaten te leven die u dagelijks gebruikt en daarom zorgt hij ervoor dat uw apparaat zo snel mogelijk wordt hersteld. Issam stelt een grondige diagnose van het probleem en geeft vervolgens een redelijk en transparant prijsvoorstel.

Ook kookplaat, oven en horeca vaatwasser herstellingen

Maar Issam hersteld niet alleen witgoed apparaten. Hij heeft ook kennis van andere soorten apparatuur zoals kookplaten, ovens en horeca vaatwassers. Of het nu gaat om een ​​kapotte verwarmingsregelaar in uw oven of dat uw vaatwasser niet goed meer schoonmaakt: Issam kan het allemaal herstellen. Hij heeft toegang tot de meest geavanceerde technische tools en materialen die nodig zijn om de herstelling van uw apparaat tot een succes te maken.

Naast zijn technische vaardigheden heeft Issam ook een uitstekend oog voor klantenservice. Hij begrijpt dat uw tijd kostbaar is en dat u geen uren wilt wachten op een monteur. Daarom is Issam altijd op tijd en zorgt hij ervoor dat hij de afspraak nakomt. Ook houdt hij u op de hoogte van de voortgang van de herstelling. Issam gelooft in een persoonlijke en oprechte relatie met zijn klanten en doet er alles aan om u tevreden te stellen.

Neem gerust contact met ons op

Of u nu problemen heeft met uw wasmachine, koelkast of uw horeca apparatuur, Issam kan het allemaal voor u herstellen. Hij heeft de kennis, ervaring en vaardigheden om de herstelling snel en effectief uit te voeren, zonder enige overlast voor u. Issam is beschikbaar voor alle soorten herstellingen en hij biedt zijn diensten aan tegen redelijke prijzen en in een tijdig en effectief proces. Kortom, bij TECT Europe Witgoed Herstelling kunt u altijd rekenen op Issam om uw problemen op te lossen en uw apparatuur weer aan de praat te krijgen.

Herstelling inplannen bij Issam
Vul het onderstaande formulier in en Issam komt zo snel mogelijk uw witgoed herstellen!  Stuur foto of video mee

  Stel een vraag aan Issam
  Vul het onderstaande formulier in en Issam komt zo snel mogelijk uw witgoed herstellen!

  R

  Snelle witgoed hersteldienst

  In de meeste gevallen kunnen we binnen 24 uur uw witgoed apparaat herstellen.

  R

  All-in start tarief € 79,- (incl. BTW)

  Wij werken met een all-in start tarief van € 79,- . Bij ons heeft u geen verassingen achteraf.

  R

  6 dagen op 7 bereikbaar

  Wij zijn 6 dagen op 7 bereikbaar. In de meeste gevallen heeft u een afspraak binnen één werkdag.
  R

  Alleen ervaren techniekers

  Wij werken enkel met ervaren techniekers.
  R

  Wij werken over gans België

  Actief in Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

  Onze garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed uitgevoerde reparatie. Dus het verhelpen van de gemelde storing. Als hier geen sprake van is, dan heb je het recht op een gratis herstelreparatie of teruggave van het betaalde reparatiebedrag.

  Plan uw reparatie in één minuut

  Kies zelf de dag van de reparatie   Stuur foto of video mee

   Dit is wat wij garanderen!

   8.500 duizend hersteldienst
   8.500 duizend hersteldienst
   Uitgevoerde reparaties
   79 all-in
   79 all-in
   All in tarief
   Snelle-afspraak-24-uur
   Snelle-afspraak-24-uur

   Binnen 24 uur uw storing hersteld

   Ervaren-Monteurs7
   Ervaren-Monteurs7
   Ervaren techniekers
   Heel-Vlaanderen
   Heel-Vlaanderen
   Door heel Vlaanderen